Tartine Book No. 3
Ancient Modern Classic Whole
(Sprache: Englisch)
Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.
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Tartine 3 presents a revolutionary approach to baking whole grain, ancient grain and sprouted bread and pastry using customised methods of blending grains and fermenting the dough, resulting in delicious loaves of whole grain bread and toothsome pastries with complex flavours and aromas.
Autoren-Porträt von Chad Robertson
Chad Robertson is co-owner of Tartine Bakery & Cafe and Bar Tartine in San Francisco, where he lives.
Bibliographische Angaben
- Autor: Chad Robertson
- 2013, 304 Seiten, mit Abbildungen, Maße: 22,2 x 26,1 cm, Gebunden, Englisch
- Verlag: Abrams & Chronicle Books
- ISBN-10: 1452114307
- ISBN-13: 9781452114309
- Erscheinungsdatum: 01.12.2013
Sprache:
Englisch
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